1. Rekisteröityminen

1.1. Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana ELISITAN asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että ELISITA rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. ELISITAN asiakastiedot ovat luottamuksellisia. ELISITA sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (puhelin 044-3601083). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun ELISITA on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.

3. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on ELISITAN hinnastossa osoitteessa www.elisita.fi. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). ELISITA pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
3.2. Tilaukseen lisätään postikulut.

4. Toimitus

4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää.

4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. ELISITA toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

4.3. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille ELISITA on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

4.4. ELISITA toimittaa tuotteita vain Suomessa. Kaikki ELISITAN toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, elleivät kuluttaja ja ELISITA muuta erikseen sovi.

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a) Ennakkotilisiirto. Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme, lähetämme tilauksen välittömästi. Maksuosoituksen suuruus selviää verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta.

b) Postiennakko. Maksu suoritetaan postikonttorissa lähetystä noudettaessa. Lähetys luovutetaan kuluttajalle maksua vastaan. Mikäli kuluttaja haluaa tilauksen postiennakolla, tulee asiasta mainita tilausta tehdessä. Tällöin kuluttaja maksaa postiennakosta aiheutuvat kulut.

c) Lasku. Voimme laskuttaa yritysasiakkaita. Laskutuksesta tulee sopia ELISITAN kanssa erikseen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

6. Reklamaatio

6.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa ELISITALLE, joko sähköpostitse osoitteeseen info@elisita.fi tai postitse osoitteeseen ELISITA, Mannerheimintie 108, 00250 Helsinki. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Elisitan antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, ELISITA palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

7. Ylivoimainen este (Force majeure)

7.1. ELISITA ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ELISITAN vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta ELISITAN toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

8. Riitojen ratkaisu

8.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

9. Rekisteriseloste

9.1. LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä: 
ELISITA

Kytötie 17 B

01360 VANTAA

Y-tunnus 2028859-0 
Rekisterin nimi: ELISITA.FI
Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen
Rekisterin sisältämät tiedot:
Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja salasana sekä muita tilauksen ja uutiskirjeiden toimittamiseksi tarvittavia tietoja.
Tietolähteet: Asiakas syöttää tiedot itse
Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: 
ELISITA 
Tanja Savolainen
Puhelin 044-3601083
Sähköposti: info@elisita.fi 
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.